Meniu
Cosul Meu

Politica de Returnare


Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.  


Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua care  intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. 


Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă sau formularul de retur pus la dispozitie pe site. 


De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru  formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. 


Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. 


Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.  Vom efectua această rambursare în contul IBAN menționat de dumneavoastră în cererea de retur. În orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. 


Expediaţi produsele la adresa Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 35, Bloc L14, Scara 3, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile 


Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. 


Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. 


În cazul produselor returnate care nu prezintă defect de fabricație, acestea trebuie expediate către producător în aceeași stare în care au fost primite și fără urme de uzură.   


Produsele personalizate nu se pot returna.