Meniu
Cosul Meu

Transport si plata
Modalitățile de plată acceptate pe site-ul handway.ro sunt:
        ♦ Ramburs la curier – veți plăti produsul cu numerar curierului care face livrarea produsului, iar acesta vă va emite chitanță pentru suma încasată.
       ♦  Plata integrală cu cardul online
       ♦  Plata cu cardul în rate fara dobândă. Puteți alege până la 3 rate egale fără dobândă pentru cardurile de cumpărături emise de băncile partenere: Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank si BRD Finance.

 

În situația în care alegeți ca modalitate de plată, plata cu cardul online, după plasarea comenzii veți fii redirecționat către procesatorul de plăți MobilPay (NETOPIA Payments), unde veți introduce cardul de debit sau cel de credit, in funcție de preferințele dumneavoastră. Toate tranzacțiile efectuate prin procesatorul de plăți MobilPay sunt securizate, utilizându-se mediul de tranzacționare 3d Secure.

 
 

Cum plătiți cu cardul online

       1)  alegeți produsul sau serviciul pe care doriți să îl plătiți și finalizați comanda;  
       2)  introduceți datele cardului în pagina de plată securizată (numărul cardului, data expirării, codul CVV2/CVC2);
       3)  introduceți parola 3D Secure primită prin SMS, pentru confirmarea și finalizarea tranzacției online;
       4)  plata se va finaliza rapid, după verificarea parolei.Este sigură plata cu cardul online?
Pentru noi, siguranța și securitatea stau la baza efectuării plăților, așadar toate informațiile introduse pe serverele NETOPIA Payments sunt criptate SSL. Puteți trimite astfel date confidențiale, cum ar fi informațiile de card bancar (nume deținător, număr, dată expirare, cod securitate), către un website, având garanția că SSL le va păstra confidențialitatea. NETOPIA Payments trimite aceste informații securizat și fără a le stoca pe serverele proprii către banca procesatoare, ce le redirecționează către banca emitentă a cardului dumneavoastră. (sursa: https://netopia-payments.com/intrebari-frecvente-platitori/)  

 

Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare.  

 

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În perioada sărbătorilor de Paște, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum și pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 2-10 zile lucrătoare.

 

Toate comenzile, procesate și confirmate, vor fii expediate prin curier rapid.

 

Taxele de livrare percepute de compania noastră sunt următoarele:

  ♦  Livrare prin curier rapid - taxă unică de livrare: 19.00 lei
Valoarea totală a transportului va fi afișată în coșul de cumpărături înainte de plasarea comenzii.